+31 6 42 63 83 33     info@motorjachtverhuurnederland.nl

MS The blessing - nidelv 28GESCHIKT VOOR 2-6 PESONEN

Wij verhuren onze zeer ruime Nidelv 28 sportieve Noorse motorjacht m/s The Blessing vanuit Sneek. De Nidelv 28 is het paradepaartje onder de Noorse Spitsgatters. Zeer stabiel op groot en klein water. Gezellig ingericht en voorzien van alles wat nodig is voor een heerlijke vaarvakantie. Zeer geschikt voor families! Het unieke van dit motorjacht is de grote open kuip waardoor u het varen optimaal beleeft. Bij minder mooi weer kunt u de kuiptent eenvoudig dichtmaken waarmee u, in een handomdraai, een riante leefruimte creëert .


BOEK NU VOOR VAARSEIZOEN 2021
M/s The Blessing is een makkelijk te varen schip met een sterke BMW zuinige motor, 6 cilinder, boegschroef en hydraulische besturing. De ruime stuurhut met bijna nieuwe cabriokap is makkelijk open te ritsen tot een compleet open kuip. Voorin het schip bevindt zich een knusse scheepshuis kamer, deze is makkelijk en snel om te bouwen tot een slaapkamer met een zeer ruim bed voor 3 personen.

In de stuurhut bevindt zich de log, diepte meter, navigatiesysteem, kompas, stuurwiel en boegschroef bediening.

KENMERKEN:
Grote kuip en prettige ruime salon. De ruime tweepersoons achterkajuit, het zonnedek, de keuken en de grote eethoek in de kuip. Benedendeks is een comfortabele zithoek, welke eenvoudig is om te bouwen tot groot 3 persoonsbed en een ruime, afsluitbare toilet ruimte. Het schip is uitgerust met een boegschroef en rustige dieselmotor. Ons schip is voorzien van een grootschuifluik in de hardtop.

Kortom: Een schip met ruimte en comfort dat eenvoudig met twee personen te varen is, maar ook gezinnen of groepen van maximaal vijf personen zullen met dit schip een geweldige vaarvakantie op de Friese wateren beleven.

VOORZIENINGEN:
* 220 volt - walstroom
* Boegschroef
* CD speler en Bluetooth
* Dieptemeter
* Douche buiten
* Koelkast
* Radio
* Snelheidsmeter
* Stromend water
* TV
* Verwarming
* WC
* 2 maal 2 persoonsbed (+ eventueel 2 losse slaapplekken te creëren)
* Zonnedek
* Keuken


AFMETINGEN:
M/s The Blessing is 9.10 meter lang, 3.00 meter breed, diepgang van 0,80 meter en een doorvaart hoogte van 2.40 meter.

Stahoogte: 1.95 meter. In stuurhut is stahoogte 2.00 meter.


SLAAPPLEKKEN:
Aan boord zijn 5 vaste slaapplekken: een 2 persoonsbed in de achterkajuit en in de voorkajuit een om te bouwen bed tot 3 personen.
Eventueel zijn er 1 a 2 extra kinder/tiener slaapplaatsen te maken op de salon bank en zonnebed. Eventueel kan er in de kuip ipv op het zonnebed een luchtbed geplaatst worden.


ZITPLEKKEN:
Ruime salon met mooie tafel, voldoende zitruimte voor 6 personen. In de kuip kun je met gemak met 6-8 personen zitten. Er zijn voldoende ventilatie mogelijkheden.


OVERIG:
Er is een eenvoudig kooktoestel met 2 pitten aanwezig, een koelkast, warm en koud stromend water, walstroom voor acculader en 220 volt stopcontacten aan boord. Via het zonnepaneel worden de accu's opgeladen als er geen walstroom beschikbaar is (bijvoorbeeld als u ergens aanmeerd waar geen walstroom voorziening is). Daarnaast is er een boekenkastje aanwezig met boeken, tijdschriften en gezellige bordspellen.


GEEN VAARBEWIJS:
Voor het m/s The Blessing is geen vaarbewijs nodig. Wel vragen we enige ervaring. Mocht u geen ervaring hebben in het besturen van een motorschip dan bestaat er de mogelijkheid om aan boord van m/s The Blessing een korte vaarcursus te krijgen van ervaren schippers. Zij komen bij u aan boord en leren u in een dag de kneepjes van het vak en leren u aanmeren, afmeren, de betekenis van verschillende borden en de 'do's & dont's'. Ook zult u die dag een paar uur praktijk varen met het schip. U dient deze vaar cursus zelf te boeken via SSH-boating (www.ssh-boating.com).


Uiteraard krijgt iedereen die m/s The Blessing huurt uitleg over ons schip en de aanwezige apparatuur. Daarnaast ontvangt u een introductie video en handleiding.
In noodgevallen zijn we telefonisch bereikbaar.


De minimum leeftijd van ons motorjacht is 18 jaar. Bij aanvang verzoeken we een legitimatie bewijs van de huurder.