+31 6 42 63 83 33     info@motorjachtverhuurnederland.nl

motorjacht verhuur nederland


Welkom op onze site!


De mooiste vakantie momenten

We willen ons graag aan u voorstellen. In 2021 stellen we ons motorjacht The Blessing beschikbaar voor verhuur. Niets is zo heerlijk als een vakantie op het water. De ruimte, rust en in zekere zin het avontuur zijn belangrijke ingrediënten voor een vaarvakantie. Als geboren Rotterdammer groeide ik op met schepen en boten en heb uiteindelijk mijn droom waar kunnen maken om als Maritiem Officier te varen op de wereldzeeën. Kort na mijn afstuderen kwam ik terwijl ik dienst had op een groot ziekenhuis hulpverleningsschip tot het christelijk geloof en gooide ik het roer om in mijn leven en ben actief betrokken met mijn gezin bij hulpverlening aan de allerarmste en de kerk. Het varen, boten, water, vrijheid en het avontuur van de watersport ben ik nooit kwijtgeraakt, het is een hobby en een passie en die willen we graag met andere delen.


Welkom aan boord van m/s The Blessing

Op dit moment hebben we ons motorjacht The Blessing in de verhuur en we verwelkomen u aan boord. Of u nu met zijn tweeën wilt genieten van de Friese wateren, of als u met uw gezin, familie of vrienden op het water wilt, het kan allemaal bij Motorjacht Verhuur Nederland.

Voor ons schip heeft u geen vaarbewijs nodig. De hoofdverhuurder van ons motorjacht dient wel over enige ervaring te beschikken om op veilige wijze het schip te kunnen besturen en deel te nemen aan het vaarverkeer, dus enige kennis te hebben van de regels op het water. Heeft u geen ervaring of bent u onzeker over uw kundigheid, dan kunt u op de eerste dag een schipper inhuren via de organisatie SSH-boating (www.ssh-boatging.com). Motorjacht Verhuur Nederland organiseert dit graag voor u.

Bij 'VERHUUR' vindt u informatie en foto's van m/s The Blessing, en vindt u informatie over Vragen en Antwoorden, Waterkaarten, en ons Covid-19 beleidt.

We hopen u binnenkort te verwelkomen aan boord van m/s The BlessingVragen en antwoordeN

Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden.


WATERKAARTEN

Handige tips voor digitale waterkaarten.

Het covid-19 beleid

Motorjacht verhuur Nederland houdt de situatie omtrendt het corona-virus nauwlettend in de gaten. De veiligheid en gezondheid van u als onze gast en onze medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Hier vindt u ons Corona beleid.